Inschrijving Dagtocht naar Barneveld

Op 25 november hebben we een dagtocht gepland naar Barneveld en omgeving.
Sinds het begin van Corona hebben we geen activiteiten meer georganiseerd. Toch willen we deze dagtocht naar Barneveld voorlopig door laten gaan.
Barneveld staat bekend als de bakermat van de Nederlandse Pluimveehouderij. En die leidende rol vervult het nog steeds. Logisch dus dat het Nederlands Pluimveemuseum daar staat. Dit jaar hebben ze voor de bezoekers van het museum naast de vaste collectie, de eierveiling en de hoendertuin, mooie wisselexposities. In het authentieke veilinglokaal kunt u meedoen aan een veiling. Door met een druk op de knop de veilingklok zelf op het juiste moment stil te zetten wordt u de eigenaar van een leuk aandenken, een doosje Barneveldse eieren of een flesje advocaat.
Na de middag gaan we naar Het oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur. Hier zullen we ook de lunch gebruiken. Het museum is een feest van herkenning voor ouderen. Bij ons staat een dag helemaal in het teken van herinneringen ophalen en weer even terug naar het verleden. Zo zijn er 160 verschillende ambachten te zien, winkeltjes en compleet ingerichte werkplaatsen.
Het speelgoedmuseum met antiek speelgoed is de plek waar jij je ogen uitkijkt. Hier vind je speelgoed waar we de jonge jaren mee hebben doorgebracht. Een feest van herkenning, misschien wel een beetje weemoed.
Zowel het Pluimveemuseum als het Museum voor oude Ambachten zijn zeer rolstoelvriendelijk. Ook hebben ze de exposities zodanig ingericht dat men zich makkelijk aan de coronaregels kan houden.
Wij zullen ons ook aan de corona-regels houden. Dit betekent voor zover mogelijk 1,5 mtr uit elkaar, mondkapjes op tijdens de hele rit in de bus, minder capaciteit in de bus, invullen van een gezondheidsverklaring.
We vertrekken om 8.15 uur vanaf het Alexanderplein en we proberen om ca. 18.30 uur weer terug te zijn in Meijel waar we de dag afsluiten met een brunch in Grand Café Goejje.

De inschrijving is op 15 oktober om 14:00 uur in d’n Binger.
De eigen bijdrage is vastgesteld op €57,00 (incl. brunch) en €42,00 (excl. brunch).

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *