Belastingservice 2021

Ook dit jaar zal, ondanks de coronaperikelen, de belastingdienst ons niet vergeten. Mogelijk dat we de belastingopgave wel weer iets later in kunnen dienen, maar we zullen er niet aan ontkomen. Zoals we eerder via ons nieuwsblad hebben laten weten, hebben we ons team van opgeleide belastinginvullers weer op oorlogssterkte. Naast Jan Voncken staan ook Marian Strijbos, Peter van Bussel en Ger Doensen in de startblokken om u behulpzaam te zijn bij het invullen van uw belastingaangifte.

Mocht u gebruik willen maken van hun expertise, laat het ons dan even weten. U kunt zich hiervoor aanmelden bij onze coördinator belastingservice Henk Gommans. Stuur bij voorkeur even een kort emailberichtje naar  hgommans@cocura.nl . Telefonisch of middels een appje kan ook op het nummer 06-30858803. U ontvangt dan spoedig een antwoord, dat uw aanmelding binnen is en vervolgens binnen 14 dagen een telefoontje van een van onze belastinginvullers.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *