Ontspanningsmiddag met Tonny Wijnands

Woensdagmiddag was het dan zover. Na een lange tijd zonder activiteiten werd er door de werkgroep evenementen een ontspanningsmiddag georganiseerd.

Iedereen had zich vooraf ingeschreven en de tafels stonden op 1,5 meter afstand zodat er netjes aan de regels van de RIVM werd voldaan. De middag begon om 14:00 uur.

De invulling van deze middag gebeurde door Tonny Wijnands uit Deurne. Hij gaf in het verleden muziektherapie. Daarna is hij ook liedjes in het dialect gaan schrijven en zingen. Tussen het zingen door vertelde hij grappige verhalen.

Het was weer een zeer gezellige middag, zoals we van hem gewend zijn. Ook het publiek was geweldig, men luisterde met volle aandacht en er werd “goed meegedaan”. Onze lachspieren werden tevens weer goed getraind.

Omstreeks 16:00 uur kwam er een einde aan zijn optreden. Onze voorzitter bedankte Tonny voor zijn optreden  maar ook alle aanwezigen voor hun aandachtig gehoor. Het werd door menigeen gezegd “unne sjonne middag”.

Een Toehoorder

Een foto-verslag hiervan is geplaatst onder het kopje foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *