Petitie over Boosterprik

Vanwege de oplopende besmettingscijfers pleit KBO-PCOB voor een snelle boosterprik voor 60-plussers. Deze ochtend heeft KBO-PCOB een persbericht hierover uitgebracht, waarin de politiek gevraagd wordt om de boosterprik voor 60-plus sneller beschikbaar te maken. Ook zijn we een petitie gestart. De kracht van de petitie is dat zoveel mogelijk mensen hem ondertekenen. We willen dat zoveel mogelijk mensen nog deze week de petitie gaan ondertekenen. Indien er veel handtekeningen onder de petitie komen staan, streven we ernaar om a.s. vrijdag deze petitie aan te bieden aan leden van de Tweede Kamer.

Link naar de petitie:

https://petities.nl/petitions/boostervaccin-sneller-beschikbaar-maken-voor-senioren?locale=nl

Link naar het bericht van KBO-PCOB:

https://www.kbo-pcob.nl/nieuws/kbo-pcob-start-petitie-omdat-boostervaccin-voor-60-plussers-er-sneller-moet-kome/

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *