Historische wandeling

“het verhaal van Meijel” 23 september.
In samenwerking met Ben Bizzie/Negen, Heemkundevereniging Medelo en KBO Meijel worden er net zoals vorig jaar weer een paar historische wandelingen gehouden in het centrum van Meijel. Na de zeer enthousiaste reacties van de deelnemers van de vorige wandelingen gaan we op 23 september a.s. weer op pad  o.l.v. de gidsen van Medelo.

De deskundige gidsen vertellen “het verhaal van Meijel” en leiden ons rond naar diverse interessante  plekken in het centrum van Meijel. De wandeling duurt  ongeveer anderhalf uur en na afloop is er  koffie/thee met iets lekkers in de tuin van de Kapelanie in de Kalisstraat.

Wanneer:        vrijdag 23 september.
Vertrek:           13:30 uur bij museum Truijenhof.
Kosten :           € 2,50 p.p.
Opgeven/meer info: Peter Knoops 06- 22.14.55.03 of mail peterknoops57@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *