Forelvissen bij de Peelvisser

Op woensdag 21 september staat onze forel-viswedstrijd van 2022 weer op het programma. We zijn deze middag te gast bij Peelpaviljoen “Onze Stek” aan de visvijver gelegen aan de Katsberg 26 in Meijel (voorheen de Peelvisser).
Daar worden we om 13:30 uur verwacht.
Wilt u ook een middag heerlijk ontspannen aan het water en genieten van de rust en natuur om je heen? Noteer deze datum dan nu in je agenda.
Hopelijk hebben we die dag goed visweer en is de forel ook “hongerig!”
Indien nodig krijgen we eerst nog enige instructie over forelvissen. Dan volgt de loting om de plek, waar we moeten gaan zitten, waarna het vissen kan beginnen. Voor een hengel en aas wordt, zoals altijd, weer gezorgd. (Eigen werphengel mag natuurlijk ook.) Rond 15:00 uur houden we een korte pauze, waarbij een kop koffie zal worden aangeboden. Om 16:30 uur zal de balans worden opgemaakt, voor wat betreft de gevangen vis (die men mee naar huis mag nemen) en om te bepalen, wie de Forelvisser kampioen 2022 is geworden. Uiteraard mag deze man of vrouw dan ook de daarbij behorende wisselbeker mee naar huis nemen.
De eigen bijdrage is vastgesteld op € 18,00. Dit is dan inclusief huur materialen, aas en kop koffie in de pauze. De betaling kan voor aanvang van de viswedstijd geschieden.
Heb je interesse om mee te vissen? Geef je dan direct op bij Theu Pouls 077 – 466.20.91 of bij Peter Creemers 077 – 466.17.19.

Wanneer:        woensdagmiddag 21 september.
Waar:              visvijver Katsberg 26.
Aanvang:        13.30 uur.
Kosten:           € 18,00.
Opgeven:        telefonisch bij Theu of Peter.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *