Hulp belastingaangifte

Ook dit jaar kunt u indien gewenst gebruik maken van de hulp bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting 2022. De HUBA medewerkers van onze KBO staan weer voor u klaar om u te ondersteunen. Maak er gebruik van!

 

Hierbij gelden wel de volgende spelregels:

  1. Indien u hulp nodig heeft dient u contact op te nemen met de HUBA-coördinator Jan Manders (06-80084747). Hij zal uw vraag verder doorsturen naar 1 van de HUBA medewerkers. Op dit moment zijn er binnen onze afdeling 4 HUBA medewerkers actief.
  2. De hulp bij het invullen geschiedt onder de vlag van de KBO. De HUBA medewerkers houden zich strikt aan de afspraken die gelden voor de KBO belastinghulpen. Indien gewenst kunt u die voorwaarden van tevoren opvragen en inzien.
  3. De door de HUBA medewerkers geboden hulp is kosteloos. Er wordt dus geen vergoeding gevraagd voor de verleende ondersteuning. Wel mag u een vrijwillige bijdrage geven, maar die mag nooit hoger zijn dan €15,00. Deze bijdrage wordt door de medewerker in de kas van de KBO afdeling Meijel gestort.
  4. Te allen tijde geldt dat uzelf verantwoordelijk bent en blijft voor de aangifte inkomstenbelasting.
  5. De belastinginvuller zal zich legitimeren met het volgende bewijs:

Neem contact op met de HUBA-coördinator Jan Manders, tel.nr. 06-80084747 of mail naar penningmeester@kbo-meijel.nl .

De HUBA medewerkers van de KBO afdeling Meijel staan voor u klaar, maak er gebruik van!

Dit bericht is geplaatst in Info en Advies met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *