Gratis vervoer naar corona vaccinatielocatie

Senioren van 70 jaar en ouder, die niet in hun eigen vervoer kunnen voorzien, kunnen door Omnibuzz GRATIS (1e en 2e vaccinatie) naar de vaccinatielocaties worden vervoerd.
Als u de oproep voor de COVID-19 vaccinatie krijgt, staat in deze oproep wanneer u een afspraak kunt maken. Als u met de GGD belt om de afspraak te maken, krijgt u ook de vraag op welke manier u naar de priklocatie reist. Als u met Omnibuzz naar de vaccinatielocatie reist, moet u dit vermelden. Zij houden dan hiermee rekening bij het inplannen.
Daarna kunt u uw rit boeken bij Omnibuzz via het callcenter, telefoonnummer 0900 – 0699. Uw vervoer naar de vaccinatielocatie is gratis. De chauffeur blijft op u wachten bij de locatie. U gaat dus met dezelfde chauffeur terug.

Als u met Omnibuzz reist, bent u verplicht om een mondkapje te dragen, het liefst een blauw/wit mondkapje, het mag in ieder geval GEEN zelfgemaakt mondkapje zijn.

Dit bericht is geplaatst in Info en Advies met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *