Gratis naar vaccinatielocatie

Ouderen reizen weer gratis met Omnibuzz naar vaccinatielocatie
Geplaatst op donderdag 2 december 2021
Ouderen vanaf 65 jaar zonder Omnibuzz pas kunnen vanaf 1 december 2021 weer gratis reizen naar een vaccinatielocatie voor hun boosterprik. Dit hebben de 30 deelnemende gemeenten aan de GR Omnibuzz besloten.
Eerder in 2021 hebben de ouderen ook van het gratis vervoer gebruik gemaakt tijdens de 1e en 2e vaccinatieronde. Tot op heden heeft Omnibuzz in het kader van de 1e en 2e prik voor niet-klanten ruim 14.500 ritten uitgevoerd. Het besluit om de ouderen ook nu weer gratis te laten reizen met Omnibuzz is een logische. De gemeenten willen dat zoveel mogelijk ouderen in de gelegenheid zijn om de boosterprik te krijgen. Bovendien gebeurt het reizen met Omnibuzz volgens de geldende COVID-19 maatregelen en dus zo veilig mogelijk. Voor de klanten van Omnibuzz is het vervoer naar de vaccinatielocatie, net als bij de 1e en 2e vaccinatie, ook weer gratis.

Rit regelen
Niet-klanten kunnen hun rit rechtstreeks regelen door contact op te nemen met ritreservering van Omnibuzz.
Zij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 0699.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, Info en Advies met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *