Activiteit met fietsers

Activiteit met de fietsers op 13 juli.
Deze excursie wordt samen georganiseerd met de fietsgroep van de KBO, die er iedere woensdagmiddag met de fiets op uit trekt. Dit wil dus ook zeggen, dat we per fiets of per auto naar de geplande bestemming kunnen gaan. Deze keer bezoeken we een wijngaard in Egchel. We proberen rond 14:30 uur op de locatie aanwezig te zijn. We worden dan ontvangen met een kop koffie en iets lekkers, waarna we een rondleiding krijgen aangeboden. Daarna kan nog een glaasje geproefd worden. We proberen rond 16:00 uur klaar te zijn met het programma, zodat we weer op tijd terug zijn in Meijel
De kosten van deze middag bedragen € 6,00 p.p. Dit is voor de koffie, iets lekkers en de rondleiding met proeverij. Diegenen die met de auto gaan, verzoeken we om de chauffeur een kleine vergoeding te geven en wel € 2,00 per persoon.
Inschrijven is op donderdagmiddag 23 juni van 14:00 tot 14:30 uur in d`n Binger (dit geldt ook voor de fietsers). Als het kan graag pinnen of met gepast geld betalen. Ook even aangeven of je per fiets of met de auto gaat.

Wanneer:                     woensdagmiddag 13 juli.
Waar:                            wijngaard in Egchel (aanwezig zijn om 14:30 uur).
Kosten:                         € 6,00 per persoon
Extra kosten:               € 2,00 te betalen aan de chauffeur met wie je meerijdt.
Inschrijving:                donderdagmiddag 23 juni om 14:00 in d’n Binger.

Dit bericht is geplaatst in Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *