Fit- en gezondheidstesten

Wanneer:                    woensdag 18 oktober.
Tijd:                             van 09:00 uur – 16:00 uur.
Waar:                          sporthal De Körruf.
Eigen bijdrage:           gratis.
Opgeven bij:               Chantel Stammen, telefonisch 077 – 205 83 08 of per mail: chantalstammen@negen.nl. Er wordt dan een tijdstip afgesproken wanneer de test wordt afgenomen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 10 oktober.

Na het grote succes in mei, vinden op woensdag 18 oktober wederom de fit- en gezondheidstesten plaats. De organisatie is in handen van Fysio Centrum Meijel, Fysiotherapie De Maat, Fysio & Sport Meijel, KBO Meijel en Negen.
Vindt u het lastig om voldoende te (blijven) sporten of bewegen door bijvoorbeeld angst of fysieke beperkingen? Of bent u benieuwd hoe het gesteld is met uw gezondheid? Meldt u dan aan voor de gratis fit- en gezondheidstest.

Fit- en gezondheidstest
Onder professionele begeleiding van de fysiotherapeuten worden er testen afgenomen om uw conditie, spierkracht, balans en flexibiliteit te toetsen. Aan het einde van de test krijgt iedere
deelnemer een persoonlijk advies. Deze test is geheel gratis, maar aanmelden voor deze test is wel gewenst. De test duurt ongeveer 40 minuten. Alle leden van KBO Meijel zijn van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *