Themamiddag

Workshop “Geheugentraining”.
Wanneer:          dinsdag 24 oktober.
Tijd:                   14:00 – 16:00 uur.
Waar:                in d’n Binger.
Eigen bijdrage: gratis.
Opgeven bij: Lies Hanssen, telefonisch 06 – 57.33.31.15 of per mail: lies.hanssen@gmail.com. Opgeven kan tot en met zondag 22 oktober.

Sleutels vergeten…! Wat was nou die boodschap??? Hoe heette dat nou toch??? We krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. Bij het ouder worden, maken we ons soms zorgen om ons geheugen. Hoe komt het, dat we dingen vergeten en wat kunnen we eraan doen?

Een geheugentraining helpt om vaardigheden van het brein op te frissen. U kunt uw brein fit houden door er actief mee aan de slag te gaan. Het is belangrijk voor uw geheugen om steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij het opfrissen van oude vaardigheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen maak je de verbindingen tussen de gebieden in uw geheugen (weer) wakker. Tijdens de workshop zal blijken dat het waardevol, maar ook gezellig is, om op een ontspannen manier met het brein aan de slag te gaan. De workshop is voor alle senioren geschikt. Er zitten zowel makkelijke als moeilijke(re) oefeningen bij.

Tijdens de workshop:

  • krijgt u tips aangereikt om iets beter te onthouden.
  • ervaart u weer, hoe leuk het is om iets nieuws te leren.
  • ontdekt u, dat opgeslagen informatie spontaan terug komt.
  • ontdekt u, dat u veel meer kunt dan u dacht.
  • gaat u, na een informatief gedeelte, actief aan de slag.

Mevr. Nell Lipsch zal ons deze middag op de hoogte brengen van de mogelijkheden om ons geheugen te activeren. Kortom: een interessante, leerzame bijeenkomst met zeker ruimte voor uw vragen. Ook niet leden zijn van harte welkom. We hopen velen te mogen begroeten.

Dit bericht is geplaatst in Info en Advies met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *