Jeu de boules baan

De tweede Jeu de Boules-baan is klaar!
Als u vanaf 16 april op een vroege dinsdagavond over het Alexanderplein in Meijel wandelt, dan waant u zich bijna in Frankrijk! Want onder de schaduw van de bomen staan een aantal dorpsbewoners, gezamenlijk keuvelend en plezier makend, Jeu de Boules te spelen. De ballen in de aanslag, het meetlint ligt klaar. En af en toe wordt er binnensmonds gevloekt als een bal, die dichtbij de “but” ( het kleine balletje) ligt, wordt weg gekaatst door een tegenstander.
Sinds deze week is er door een uitermate goede samenwerking tussen de Gemeente Peel en Maas, van der Asdonk Hoveniers en KBO Meijel een tweede baan gerealiseerd tussen de appartementencomplexen ’t Roadhusj en Alexanderhof. Het is een prachtige plek geworden om te ontspannen en samen de competitiestrijd aan te gaan.
De Jeu de Boules ballen kunnen dus weer worden opgepoetst. We kunnen er bijna niet op wachten. Voor KBO-leden begint de competitie op 16 april. U bent van harte welkom om op de dinsdagavonden de KBO-teams aan te moedigen. Lid worden van KBO Meijel en ook meespelen? Kijk eens op onze website Hoe kan ik lid worden? kbo-meijel.nl

Dit bericht is geplaatst in Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *