Kerstviering KBO Meijel 12 december 2018

Afgelopen woensdag hebben meer dan 220 leden van de KBO Meijel de jaarlijkse kerstviering gevierd in Gemeenschapshuis D’n Binger.
Een sfeervolle Eucharistie viering, voorgegaan door kapelaan Roger Maenen en opgeluisterd door een versterkt Herenkoor, was het hoogtepunt van deze middag. Een haperende geluidsinstallatie deed op dat moment geen afbreuk aan de devotie, want met de aanwezige gebedsboekjes was de tekst goed te volgen.

De toneelgroep van “t AMATEURKE” uit Ospel bracht een leuk opgezet en voorgedragen KERSTVERHAAL ten tonele. Hoe in de huidige tijd omgegaan moet worden met de behoeftige van deze tijd, de armen in de derde wereld en ook het omgaan met de “anders denkende” of de zwerver.
Het was jammer dat de geluidsinstallatie het hier helemaal liet afweten, zodat de acteurs alle zeilen moesten bijzetten om de zaal in beweging te krijgen.
Toneelspel en met name een goed verhaal, heeft nou eenmaal een reactie uit de zaal nodig.
Respect en bewondering voor de acteurs die het toch probeerden over te brengen.

Nadat de carnavalsvereniging 4 toegangsbewijzen voor het Meijelse Vastelaoves Parade hadden verloot, werden de loten getrokken voor de kerststerren.

Een aanwezige KBO-er.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *