Gratis online opfriscursus verkeersregels

Kent u alle nieuwe verkeersborden die de laatste jaren langs de wegen zijn geplaatst? Veilig Verkeer Nederland geeft via internet een gratis opfriscursus over de verkeersregels. De afgelopen jaren zijn er verschillende borden bijgekomen en nieuwe tekens op de weg aangebracht. Het is belangrijk om ‘bij’ te blijven en daar is de cursus heel goed voor geschikt.

De online opfriscursus is bedoeld voor iedereen met een rijbewijs die wil kijken of hij alles nog wel weet, maar ook voor voetgangers, fietsers en gebruikers van een scootmobiel. Er zijn twee mogelijkheden: een korte verkeerstest en een uitgebreide test. U kiest zelf voor welk type verkeersgebruiker u de test wilt maken, bijvoorbeeld met vragen voor automobilisten of voor fietsers.
Elke vraag bestaat uit een situatie met een meerkeuze-antwoord. Klik het antwoord aan dat in uw ogen goed is. Na klikken op Volgende ziet u meteen hoe het zit en of u het goed had.

Aan het einde van de test ziet u hoeveel vragen u juist hebt beantwoord.
Ook krijgt u de kans om een vraag te stellen over verkeersregels.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, SeniorWeb Meijel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *