Verdienstelijk lid

Mat Janssen benoemd als ‘Verdienstelijk Lid’ van KBO afd. Meijel
Mat heeft zich ruim 10 jaar ingezet voor de KBO Meijel o.a. als coördinator van de bezorging van het maandelijks KBO-PCOB magazine en ons eigen Nieuwsblad.
Mat en ook Jacqueline hadden, zoals zij zelf zeggen, deze klus best nog een paar jaar willen klaren, maar op medisch advies heeft Mat deze taak in augustus 2018 neergelegd. Deze taak heeft hij, samen met zijn vrouw Jacqueline, ruim 10 jaar met veel inzet en enthousiasme gedaan. Mat is erg betrokken en zelfs na het neerleggen van zijn rol als coördinator, voelt hij zich nog erg betrokken. Hij (maar ook Jacqueline) staan nog steeds klaar als zijn opvolgers in deze een beroep op hun doen.

Mat van harte gefeliciteerd, je hebt het verdiend!

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *