Inloopspreekuur OA en Computerspreekuur

Sluiting infoloket ouderenadviseurs en computerspreekuur op maandagavond:
In de strijd om het Coronavirus onder controle te krijgen, heeft het kabinet besloten om, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown extra maatregelen in te stellen. Deze extra strengere maatregelen gelden in ieder geval voor de komende 2 weken (tot en met 18 november). Vanaf 19 november gaan we weer terug naar de gedeeltelijke lockdown, die op 14 oktober jl. is afgekondigd. Medio december beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna mogelijk is.

Ook d’n Binger is, in ieder geval, tijdens deze 2 weken gesloten. Het vorenstaande heeft de werkgroep Info en Advies en de werkgroep SeniorWeb doen besluiten om het infoloket van de ouderenadviseurs en het computerspreekuur op maandagavond gedurende de rest van dit jaar te sluiten.

Onder voorbehoud starten we weer op maandag 4 januari 2021.

Hebt u dringende vragen voor een van de ouderenadviseurs:
dan kunt u contact opnemen met: mevrouw Lies Hanssen-van Enckevort, tel. 06-573.331.15.

Als u problemen hebt met uw computer, laptop, tablet of mobiel:
dan kunt u een mailtje met vermelding van het probleem of vraag sturen naar: info@kbo-meijel.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
U kunt ook contact opnemen met: de heer Leo Tittulaer, tel. 077-466.9600.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, PR en Communicatie, SeniorWeb Meijel met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *