Forelvissen bij de Peelvisser

Op dinsdagmiddag 2 mei staat onze forel viswedstrijd van 2023 weer op het programma. We zijn deze middag te gast bij Peelpaviljoen Onze Stek aan de visvijver, gelegen aan de Katsberg 26, waar we dan om 13:30 uur verwacht worden.
Wilt u zich ook een middag heerlijk ontspannen aan het water en genieten van de rust en natuur om u heen? Noteer deze datum dan nu in uw agenda.
Hopelijk hebben we die dag ook goed visweer, zodat de forel dan ook “hongerig” is!
Indien nodig krijgen we eerst nog enige instructie over forelvissen. Dan volgt de loting voor de plek, waar we moeten gaan zitten. Voor een hengel en aas wordt, zoals altijd, weer gezorgd. (met eigen werphengel mag natuurlijk ook.)
Het is de bedoeling, dat we allemaal met hetzelfde aas gaan vissen.
Om 16:30 uur zal de balans worden opgemaakt, voor wat betreft de hoeveelheid gevangen vis. (die men mee naar huis mag nemen.) Daarna wordt bekend gemaakt, wie de Forelvisser kampioen 2023 is geworden. Uiteraard mag deze man of vrouw de daarbij behorende wisselbeker mee naar huis nemen.
De eigen bijdrage is vastgesteld op € 18,00. Dit is dan inclusief huur materialen, het aas en een kop koffie tijdens de prijsuitreiking. De betaling kan voor aanvang van de viswedstijd gebeuren.
Hebt u interesse om mee te vissen? Geef u dan direct op bij Theu Pouls 077 –  46 62 091 of Peter Creemers 077 – 46 61 719.
Wanneer:        dinsdag 2 mei.
Aanvang:        13:30 uur.
Kosten:           € 18,00.
Opgeven:        telefonisch bij Theu of Peter.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *