Fiets 4-daagse de Peel

Dinsdag 18 juli 2023: start 46e Fiets4Daagse De Peel

Peeldorp Meijel met de slogan “ Peelgeluk voor jou en MeIJel” met als kern: inwoners en gasten samen de mooie peelnatuur al fietsend beleven, een vriendelijke glimlach naar elkaar en tijdens de Fiets4Daagse sportief genieten en samen proeven van de sfeer in en om de startlocatie.

Dinsdag 18 juli zal Fiets4Daagse De Peel van start gaan, waarbij fietsen centraal zal staan en plezier, gezelligheid en live-entertainment op de startlocatie hieraan parallel lopen. Onderweg veel verrassende bezienswaardigheden in de routes, waar u kunt afstappen om te proeven, te luisteren of iets te bekijken.

Dagelijks kan men kiezen uit drie verschillende afstanden: 30 km met daarin kinderspelen en een fotoquiz. Voor de routiniers zijn er de 45 en 60 km routes met een routequiz. Mooie prijzen zijn hieraan verbonden.

Vóórinschrijven voor 4 dagen is mogelijk via de website van Fiets4Daagse De Peel. Doet u dit vóór 12 juli, dan ontvangt u een korting van € 2, – p.p.  Ook  4 dagen of per dag tijdens de Fiets4Daagse inschrijven, is mogelijk tussen 09:00 en 13:00 uur in d’n Binger. Iedereen die minimaal 4 dagen meefietst, zal een mooie herinneringsmedaille ontvangen.

Live muziek zal u elke dag bij terugkomst van de fietstocht verwelkomen en het is dan nog goed toeven in d’n Binger. Op vrijdag 21 juli zal om ± 16.00 uur een grote slotmanifestatie gehouden worden in d’n Binger met voor en na deze slotmanifestatie live muziek.  Tussendoor huldigingen, prijsuitreikingen en een gratis grote loterij voor alle deelnemers.
Meijel is klaar voor het jaarlijkse fietsspektakel in en rond de Peel, dit moet u gewoon meemaken.

Wij nodigen iedereen uit om mee te doen en te proeven van de sfeer en gezelligheid, die de Meijelse werkgroep van Fiets4Daagse De Peel u biedt.
U bent van harte welkom.

Info:     www.fiets4daagsedepeel.nl
E-mail: meijel@fiets4daagsedepeel.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *