Forelvissen

Op woensdag 1 mei hebben we al weer de eerste viswedstrijd van dit jaar en wel op de forellenvijvers van Ton en Sonja Daniels, aan de Katsberg 26.

We worden er die middag verwacht om 13.30 uur op het terras van “de Peelvisser.”
Daar krijgen we, indien nodig, eerst nog enige instructie over het vissen. Na de loting om de plek, waar we kunnen gaan zitten, gaat het vissen beginnen. Voor een hengel en aas wordt zoals altijd weer gezorgd. Rond 15.00 uur houden we een korte pauze, waarbij een kop koffie of thee zal worden aangeboden. Om 16.30 uur zal de balans worden opgemaakt, voor wat de gevangen vis betreft (die men mee naar huis mag nemen) en om te bepalen wie de voorjaarskampioen 2019 is geworden. Uiteraard mag deze man of vrouw dan ook de daarbij behorende wisselbeker mee naar huis nemen.

De inschrijving voor deze middag is op donderdag 4 april (gelijk met de inschrijving voor de dagtocht naar de Keukenhof) in d`n Binger om 13.30 tot 14.00 uur. De eigen bijdrage is vastgesteld op € 16,00. Dit is dan inclusief huur materialen, aas en koffie of thee in de pauze. Als het kan, graag met gepast geld betalen.
Eventueel telefonisch opgeven voor het vissen kan ook bij Theu Pouls 077-4662091 of bij Peter Creemers 077-4661719.

Wil je je ook een middag heerlijk ontspannen aan het water en genieten van de rust en natuur om je heen, geef je dan op en kom op 1 mei naar “De Peelvisser”.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *