Jumbo Meijel

Een bericht van Jumbo Meijel
Zoals we met zijn allen weten is het Corona virus nog steeds actief.
Om de ouderen en kwetsbare te beschermen hebben wij onze openingstijden aangepast, zo zijn wij voor deze groep, maandag tot en met vrijdag extra geopend van 07:00-08:00 uur en in de avonduren is het rustiger winkelen dan overdag.
We merken dat er vooral in de ochtend nog weinig gebruik gemaakt wordt van deze mogelijkheid.
Mocht fysiek winkelen lastig zijn dan hebben wij ook de mogelijkheid via ons Pick up point te bestellen. Je besteld online en de boodschappen staan dan direct klaar. Zo ben je maar kortstondig in de winkel en alleen aanwezig in het afreken gebied.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *