Verslag jaarvergadering

Op 22 september was weer onze jaarvergadering. Nadat we in 2020 nog net op 13 maart de jaarvergadering gehouden hadden, ging alles “op slot” door corona. Er volgde een erg vervelend jaar met diverse beperkingen. Er mocht niks meer georganiseerd worden. Daarom werd ook deze jaarvergadering verschoven naar 22 september. De jaarvergadering werd goed bezocht nl. door 110 leden. Twee personen hebben het bestuur verlaten: Piet Basten en Leo Tittulaer. Leo kreeg voor zijn jarenlange inzet door de voorzitter van het regiobestuur, de zilveren KBO speld opgespeld. Er zijn twee personen bereid gevonden het bestuur te komen versterken: Wim Strijbos en Jan Manders.

Na het officiële gedeelte was er pauze. Onder het genot van koffie en vlaai kon door iedereen weer wat bijgepraat worden. Daarna was er een optreden van Hans van Gorp en Piet Snijders. In de vorm van mooie liederen en gedichten, lieten zij de aanwezigen genieten van door hun zelf geschreven teksten en muziek. Er werd dan ook aandachtig geluisterd.
Tussendoor was er nog even tijd voor de loterij.
Na dit alles kwam er weer een einde aan deze middag. De KBO hoopt dat dit en komend jaar de geplande activiteiten weer gewoon door kunnen gaan en dat zij ook weer goed bezocht zullen worden.

Foto’s van deze middag zijn te vinden onder het kopje Foto’s op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *